Riak build fails

David Smith dizzyd at basho.com
Sun Dec 20 08:27:15 EST 2009


I'm attaching an updated rebar -- replace the existing rebar script
with this one and see if you get any more errors. I suspect you won't,
but it's worth a try. :)

D.

On Sat, Dec 19, 2009 at 10:12 PM, David Smith <dizzyd at basho.com> wrote:
> On Sat, Dec 19, 2009 at 9:48 AM, Alexandre Conrad
> <alexandre.conrad at gmail.com> wrote:
>> 2009/12/19 David Smith <dizzyd at basho.com>:
>>> Very strange. A couple of questions:
>>>
>>> 1. Can you do a "find ." at top of the source tree pls?
>
> OK, looks like it's not a source issue -- you seem to have all the
> right files. Just checking for thoroughness..
>
>>>
>>> 2. What happens if you run rebar in the apps/webmachine directory? I.e.
>>>
>>> $ cd apps/webmachine && ../../rebar compile verbose=1
>
> Now that is interesting. Rebar should have at least generated a message like:
>
> ==> webmachine (compile)
>
> in that directory. This makes me wonder if you've got an environmental
> issue that's causing escript to crash/fail immediately on startup.
> Does "./rebar version" produce any output? If not, it's def some
> problem with env -- maybe the wrong version of escript or erlang. What
> platform/distribution are you using?
>
> I tend to hang out in #riak on freenode.net. If you drop by there we
> might be able to sort this out more quickly.
>
> Thanks,
>
> D.
>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: rebar
Type: application/octet-stream
Size: 29993 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20091220/d92d56ba/attachment.obj>


More information about the riak-users mailing list