Installing 0.8 on Mac OS X 10.6

Marc Worrell marc at worrell.nl
Tue Feb 9 14:53:15 EST 2010


The erlang installed by macports is a 32 bit version. 
After installing R13B03 from source I was able to compile and run Riak. At least the admin test did work.

- Marc

On 9 feb 2010, at 20:50, Dustin Whitney wrote:

> Please respond on-list.  I am having the same problem.  I built my own version of Erlang, so I'd assume it's 64bit.  
> 
> Dustin
> 
> On Tue, Feb 9, 2010 at 2:38 PM, Kevin Smith <ksmith at basho.com> wrote:
> Alan -
> 
> 1) Are you running on 64bit Erlang?
> 
> 2) Could you send me the output of a clean 0.8 build? Off list is fine so we don't spam everyone with a potentially long log file.
> 
> --Kevin
> On Feb 9, 2010, at 2:12 PM, Alan McKean wrote:
> 
> > Can someone give me a pointer on configuring/building 0.8 on Snow Leopard. I'm not sure where the problem lies ... it seems to build, but won't start. I' build and run 0.7.1 just fine, but it seems like SpiderMonkey is failing.
> >
> > _______________________________________________
> > riak-users mailing list
> > riak-users at lists.basho.com
> > http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
> 
> 
> _______________________________________________
> riak-users mailing list
> riak-users at lists.basho.com
> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
> 
> _______________________________________________
> riak-users mailing list
> riak-users at lists.basho.com
> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20100209/17f423f1/attachment.html>


More information about the riak-users mailing list