RiakSearch question

Muhammad Yousaf muhammad.yousaf at live.com
Wed Apr 13 12:25:01 EDT 2011


Dan,
I build it by following the instruction from the following link http://wiki.basho.com/Building-a-Development-Environment.html

Regards,
Muhammad Yousaf



Date: Wed, 13 Apr 2011 09:09:27 -0700
Subject: Re: RiakSearch question
From: dan at basho.com
To: muhammad.yousaf at live.com
CC: riak-users at lists.basho.com

Hi Muhammad,
How did you build the three node cluster? What repo did you use?
Thanks,DanDaniel Reverri
Developer Advocate
Basho Technologies, Inc.

dan at basho.com



On Wed, Apr 13, 2011 at 9:04 AM, Muhammad Yousaf <muhammad.yousaf at live.com> wrote:







Hi,
I have set my schema using riak search. Now i want to test it on multiple node on local machine . I have setup three nodes and they are all connected now why cannot i access my riaksearch bucket? and how can i do that ? 

Only reason i think is previously  i was runing node as "riaksearch start" and now nodes are running using "riak start" .


 

Regards,

Muhammad Yousaf

 		 	   		  

_______________________________________________

riak-users mailing list

riak-users at lists.basho.com

http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com



 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20110413/a18cb558/attachment.html>


More information about the riak-users mailing list