RiakSearch question

Dan Reverri dan at basho.com
Wed Apr 13 12:29:22 EDT 2011


You need to use the Riak Search repo in place of the Riak repo if you are
going to following those instructions:
https://github.com/basho/riak_search

<https://github.com/basho/riak_search>
Daniel Reverri
Developer Advocate
Basho Technologies, Inc.
dan at basho.com


On Wed, Apr 13, 2011 at 9:25 AM, Muhammad Yousaf
<muhammad.yousaf at live.com>wrote:

>  Dan,
>
> I build it by following the instruction from the following link
> http://wiki.basho.com/Building-a-Development-Environment.html
>
>
> Regards,
>
> Muhammad Yousaf
>
>
>
>
> ------------------------------
> Date: Wed, 13 Apr 2011 09:09:27 -0700
> Subject: Re: RiakSearch question
> From: dan at basho.com
> To: muhammad.yousaf at live.com
> CC: riak-users at lists.basho.com
>
>
> Hi Muhammad,
>
> How did you build the three node cluster? What repo did you use?
>
> Thanks,
> Dan
>
> Daniel Reverri
> Developer Advocate
> Basho Technologies, Inc.
> dan at basho.com
>
>
> On Wed, Apr 13, 2011 at 9:04 AM, Muhammad Yousaf <muhammad.yousaf at live.com
> > wrote:
>
>
> Hi,
>
> I have set my schema using riak search. Now i want to test it on multiple
> node on local machine . I have setup three nodes and they are all connected
> now why cannot i access my riaksearch bucket? and how can i do that ?
>
> Only reason i think is previously  i was runing node as "riaksearch start"
> and now nodes are running using "riak start" .
>
>
>
>
>
> Regards,
>
> Muhammad Yousaf
>
>
>
> _______________________________________________
> riak-users mailing list
> riak-users at lists.basho.com
> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20110413/1be6f8b3/attachment.html>


More information about the riak-users mailing list