InnoDB problems

Jimmy Thrasher jimmy at jimmythrasher.com
Wed Apr 20 10:58:56 EDT 2011


Thanks Dave,

I added a .bak to the older file and everything got cleaned up.

Thanks for Googling better than me.. ;)

Jimmy

On Wed, Apr 20, 2011 at 9:43 AM, Dave Barnes <dbarnes001 at gmail.com> wrote:

> I wouldn't delete anything, I would move the file(s) that I though was old
> or not valid. Then re-try a db restart.
>
> Remember, I have no actually experience with this type of database, but it
> appears to be a simple structure.
>
> See last comment here might help:
>
> http://www.opsview.com/forum/opsview-community-edition/bug-reports/opsview-and-opsview-web-startup-reporting-incorrect-info
>
>
>
> On Wed, Apr 20, 2011 at 9:37 AM, Jimmy Thrasher <jimmy at jimmythrasher.com>wrote:
>
>> Thanks Dave,
>>
>> Those files do both exist. Am I right in understanding from that mysql
>> post that the files would be regenerated from the real data, and that
>> deleting them won't cause a problem?
>>
>> Jimmy
>>
>>
>> On Wed, Apr 20, 2011 at 9:35 AM, Dave Barnes <dbarnes001 at gmail.com>wrote:
>>
>>> Check out comments by Heikki at bottom:
>>>
>>> http://bugs.mysql.com/bug.php?id=10863
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> On Wed, Apr 20, 2011 at 9:27 AM, Dave Barnes <dbarnes001 at gmail.com>wrote:
>>>
>>>> not an expert in innodb - guessing based upon other readings... :)
>>>>
>>>> Do both of these files exist?
>>>>
>>>>
>>>> /riak/data/innokeystore/user1019,201103_890602560248518965780370444936484965102833893376.ibd
>>>>
>>>> /riak/data/innokeystore/user6425,201103_388211372416021087647853783690262677096107081728.ibd
>>>>
>>>>
>>>> On Wed, Apr 20, 2011 at 9:09 AM, Jimmy Thrasher <
>>>> jimmy at jimmythrasher.com> wrote:
>>>>
>>>>> I'm having some trouble with InnoDB. One of our nodes crashed, and
>>>>> during error recovery, I received the following message:
>>>>> http://pastebin.com/mNF2Tr8D
>>>>>
>>>>> I've seen a little about this on Google, but not enough to make me
>>>>> comfortable enough to solve it.
>>>>>
>>>>> Has anybody else seen this? If so, how should I go about fixing it?
>>>>>
>>>>> Thanks,
>>>>>
>>>>> Jimmy
>>>>>
>>>>> --
>>>>> +1-919-627-7546
>>>>>
>>>>> _______________________________________________
>>>>> riak-users mailing list
>>>>> riak-users at lists.basho.com
>>>>> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>>
>> --
>> +1-919-627-7546
>>
>
>


-- 
+1-919-627-7546
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20110420/abdfbcbd/attachment.html>


More information about the riak-users mailing list