not working server generated object keys in riak-erlang-client

Dmitry Rozhkov dmitry.rojkov at gmail.com
Sat May 7 08:47:02 EDT 2011


 Hi!

I've just tried to put an object without a key as described in the docs, but
this feature doesn't seem to work (sasl-error.log attached):

==========================================
1> Object = riakc_obj:new(<<"boss_db_test_parent_models">>, undefined,
<<"first">>).
{riakc_obj,<<"boss_db_test_parent_models">>,undefined,
           undefined,[],undefined,<<"first">>}
2> {ok, Conn} = riakc_pb_socket:start_link("testhost", 8087).
{ok,<0.38.0>}
3> riakc_pb_socket:put(Conn, Object).

=ERROR REPORT==== 7-May-2011::14:34:21 ===
** Generic server <0.38.0> terminating
** Last message in was {tcp_closed,#Port<0.1131>}
** When Server state ==
{state,"testhost",8087,false,false,undefined,undefined,
                               {[],[]},
                               1,[],infinity,100}
** Reason for termination ==
** disconnected
** exception exit: disconnected
==========================================

With a key provided everything works ok.
Can it be a server issue?

BR,
Dmitry
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20110507/bf28b446/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: sasl-error.log
Type: text/x-log
Size: 2218 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20110507/bf28b446/attachment.log>


More information about the riak-users mailing list