riak not starting, Reason: {badmatch,already_exists}

Dan Reverri dan at basho.com
Tue May 31 12:36:50 EDT 2011


Hi David,

Can you check to see if you have any beam processes running (perhaps another
Riak instance)?

Thanks,
Dan

Daniel Reverri
Developer Advocate
Basho Technologies, Inc.
dan at basho.com


On Tue, May 31, 2011 at 9:17 AM, David Mitchell
<David.Mitchell at ixicorp.com>wrote:

> Hi, one of the riak nodes is not starting.  I am getting
>  {badmatch,already_exists} in sasl-error.log.
>
>
>
> At first, I was getting ‘eaccess’ errors, so I changed all of the files to
> be owned by “root:root”.  Now, I am getting,
>
> {badmatch,already_exists}.
>
>
>
> In, erlang.log.1, I see:
>
> [{application,riak_kv},{exited,{shutdown,{riak_kv_app,start,[normal,[]]}}},{type,permanent}]/home/me/dev/poc/riak/riak/rel/riak/lib/os_mon-2.2.5/priv/bin/memsup:
> Erlang has closed.
>
> Erlang has closed
>
> {"Kernel pid
> terminated",application_controller,"{application_start_failure,riak_kv,{shutdown,{riak_kv_app,start,[normal,[]]}}}"}
>
>
>
> Crash dump was written to: erl_crash.dump
>
> Kernel pid terminated (application_controller)
> ({application_start_failure,riak_kv,{shutdown,{riak_kv_app,start,[normal,[]]}}})
>
>
>
> In my etc/vm.args, -name riak at 10.0.60.208 (which is a unique name).
>
>
>
> Any ideas on why I cannot start riak?
>
>
>
> David
>
>
>
> _______________________________________________
> riak-users mailing list
> riak-users at lists.basho.com
> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20110531/e06d3be5/attachment.html>


More information about the riak-users mailing list