Riak won't start -- RHEL6

Andrew Berman rexxe98 at gmail.com
Sat Aug 25 14:09:19 EDT 2012


What do your config files look like? Do you have proper permissions on the
Riak directory?
On Aug 25, 2012 10:10 AM, "Vladimir Kupcov" <vladimir.kupcov at gmail.com>
wrote:

> Hi,
>
> I installed Riak from .rpm package on RHEL6 on virtual machine.
> Unfortunately, I can't get Riak to start. Here is the console output:
>
>
>
> [idcuser at vhost0536 ~]$ riak console
> Attempting to restart script through sudo -H -u riak
> Exec: /usr/lib64/riak/erts-5.9.1/bin/erlexec -boot
> /usr/lib64/riak/releases/1.2.0/riak             -embedded -config
> /etc/riak/app.config             -pa /usr/lib64/riak/basho-patches
>     -args_file /etc/riak/vm.args -- console
> Root: /usr/lib64/riak
> {error_logger,{{2012,8,25},{4,0,21}},"Protocol: ~p: register error:
> ~p~n",["inet_tcp",{{badmatch,{error,etimedout}},[{inet_tcp_dist,listen,1,[{file,"inet_tcp_dist.erl"},{line,70}]},{net_kernel,start_protos,4,[{file,"net_kernel.erl"},{line,1314}]},{net_kernel,start_protos,3,[{file,"net_kernel.erl"},{line,1307}]},{net_kernel,init_node,2,[{file,"net_kernel.erl"},{line,1197}]},{net_kernel,init,1,[{file,"net_kernel.erl"},{line,357}]},{gen_server,init_it,6,[{file,"gen_server.erl"},{line,304}]},{proc_lib,init_p_do_apply,3,[{file,"proc_lib.erl"},{line,227}]}]}]}
>
> {error_logger,{{2012,8,25},{4,0,21}},crash_report,[[{initial_call,{net_kernel,init,['Argument__1']}},{pid,<0.20.0>},{registered_name,[]},{error_info,{exit,{error,badarg},[{gen_server,init_it,6,[{file,"gen_server.erl"},{line,320}]},{proc_lib,init_p_do_apply,3,[{file,"proc_lib.erl"},{line,227}]}]}},{ancestors,[net_sup,kernel_sup,<0.10.0>]},{messages,[]},{links,[#Port<0.194>,<0.17.0>]},{dictionary,[{longnames,true}]},{trap_exit,true},{status,running},{heap_size,610},{stack_size,24},{reductions,507}],[]]}
>
> {error_logger,{{2012,8,25},{4,0,21}},supervisor_report,[{supervisor,{local,net_sup}},{errorContext,start_error},{reason,{'EXIT',nodistribution}},{offender,[{pid,undefined},{name,net_kernel},{mfargs,{net_kernel,start_link,[['
> riak at 127.0.0.1
> ',longnames]]}},{restart_type,permanent},{shutdown,2000},{child_type,worker}]}]}
>
> {error_logger,{{2012,8,25},{4,0,21}},supervisor_report,[{supervisor,{local,kernel_sup}},{errorContext,start_error},{reason,shutdown},{offender,[{pid,undefined},{name,net_sup},{mfargs,{erl_distribution,start_link,[]}},{restart_type,permanent},{shutdown,infinity},{child_type,supervisor}]}]}
>
> {error_logger,{{2012,8,25},{4,0,21}},std_info,[{application,kernel},{exited,{shutdown,{kernel,start,[normal,[]]}}},{type,permanent}]}
> {"Kernel pid
> terminated",application_controller,"{application_start_failure,kernel,{shutdown,{kernel,start,[normal,[]]}}}"}
>
> Crash dump was written to: /var/log/riak/erl_crash.dump
> Kernel pid terminated (application_controller)
> ({application_start_failure,kernel,{shutdown,{kernel,start,[normal,[]]}}})
>
>
>
> Any suggestions?
>
> Thank you,
> Vlad
> _______________________________________________
> riak-users mailing list
> riak-users at lists.basho.com
> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20120825/988615c7/attachment.html>


More information about the riak-users mailing list