Issues with Riak Control

Jeffrey Massung jeff at basho.com
Thu Mar 22 11:28:08 EDT 2012


Charles, I've emailed you off-list with a whole set of things to test. We have an idea what the problem might be. For posterity, once a solution is arrived at, I'll post it back to the mailing list.

--
Jeffrey Massung
Software Engineer
jeff at basho.com

On Mar 21, 2012, at 9:13 PM, charles at contentomni.com wrote:

> Yes, it does return the css file.
> 
> The way I've setup my cluster is that I am using my private ip address (remember I'm using Rackspace Cloud Servers) for my riak_core->http setting in app.config, and I am using my public ip address for the riak_core->https setting.
> 
> Everything is working ok on the cluster, everything looks ok from riak-admin status. I just have the problem with riak control.
> 
> -----Original Message-----
> From: "Jeffrey Massung" <jeff at basho.com>
> Sent: Wednesday, 21 March, 2012 11:59pm
> To: charles at contentomni.com
> Cc: "riak-users" <riak-users at lists.basho.com>
> Subject: Re: Issues with Riak Control
> 
> Charles,
> 
> A quick test... on the command prompt, does the following return the CSS file?
> 
> curl -k https://user:pass@localhost:8069/admin/ui/style.css
> 
> Note: change the credentials, ip, and port appropriately for your cluster setup. I'll look at something else for the URL redirection to the template folder - that shouldn't be happening (obviously).
> 
> --
> Jeffrey Massung
> Software Engineer
> jeff at basho.com
> 
> On Mar 21, 2012, at 4:32 PM, charles at contentomni.com wrote:
> 
>> I tried Firefox 9, Safari 5, and the latest Chrome. I would hardly consider these old browsers. 
>> 
>> -----Original Message-----
>> From: "Jeffrey Massung" <jeff at basho.com>
>> Sent: Wednesday, 21 March, 2012 11:22pm
>> To: charles at contentomni.com
>> Cc: "riak-users" <riak-users at lists.basho.com>
>> Subject: Re: Issues with Riak Control
>> 
>> This is very much the behavior of older browsers not loading the CSS properly and displaying it. IE7, old versions of FireFox, etc. Have you tried Chrome, Safari, a latest FireFox, IE8+, etc?
>> 
>> --
>> Jeffrey Massung
>> Software Engineer
>> jeff at basho.com
>> 
>> On Mar 21, 2012, at 4:09 PM, charles at contentomni.com wrote:
>> 
>>> I recently installed a Riak (1.1.1) Cluster on Rackspace Cloud Servers. Everything seems to be working ok.
>>> 
>>> I set up the configuration to enable Riak Control. However, I am having a few issues using it.
>>> 
>>> As soon as I login in it shows me the home page briefly and then it just displays the following in only text:
>>> 
>>> Current Snapshot...
>>> 
>>> Your cluster is healthy.
>>> You currently have...
>>> 0 Unreachable nodes
>>> 0 Nodes marked as 'down'
>>> 0 Nodes experiencing low memory
>>> Nothing to worry about because Riak is your friend
>>> Your cluster has problems.
>>> The following nodes are currently unreachable:
>>> The following nodes are currently marked as 'down':
>>> The following nodes are currently experiencing low memory:
>>> 
>>> The URL has also changed from https://<my_ip>:8069/admin/ui/index.html to https://<my_ip>:8069/admin/ui/templates/snapshot.pjax. It's like it's forcing some kind of redirection and I don't know why.
>>> 
>>> Kindly assist,
>>> 
>>> Charles.
>>> 
>>> 
>>> _______________________________________________
>>> riak-users mailing list
>>> riak-users at lists.basho.com
>>> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
>> 
>> 
>> 
> 
> 
> 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20120322/a47f46fa/attachment.html>


More information about the riak-users mailing list