Issues with Riak Control

Armon Dadgar armon.dadgar at gmail.com
Thu Mar 22 13:56:46 EDT 2012


I've seen this happening as well, it seems to have something to do with some assets 
not being fully loaded. On very slow connections (e.g. tethered over a phone),
I constantly get redirected to the pjax pages.

Best Regards,

Armon Dadgar

> Message: 10
> Date: Thu, 22 Mar 2012 09:28:08 -0600
> From: Jeffrey Massung <jeff at basho.com (mailto:jeff at basho.com)>
> To: charles at contentomni.com (mailto:charles at contentomni.com)
> Cc: riak-users <riak-users at lists.basho.com (mailto:riak-users at lists.basho.com)>
> Subject: Re: Issues with Riak Control
> Message-ID: <481DC86E-1692-48E8-98A3-11DBA4CC939C at basho.com (mailto:481DC86E-1692-48E8-98A3-11DBA4CC939C at basho.com)>
> Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
> 
> Charles, I've emailed you off-list with a whole set of things to test. We have an idea what the problem might be. For posterity, once a solution is arrived at, I'll post it back to the mailing list.
> 
> --
> Jeffrey Massung
> Software Engineer
> jeff at basho.com (mailto:jeff at basho.com)
> 
> On Mar 21, 2012, at 9:13 PM, charles at contentomni.com (mailto:charles at contentomni.com) wrote:
> 
> > Yes, it does return the css file.
> > 
> > The way I've setup my cluster is that I am using my private ip address (remember I'm using Rackspace Cloud Servers) for my riak_core->http setting in app.config, and I am using my public ip address for the riak_core->https setting.
> > 
> > Everything is working ok on the cluster, everything looks ok from riak-admin status. I just have the problem with riak control.
> > 
> > -----Original Message-----
> > From: "Jeffrey Massung" <jeff at basho.com (mailto:jeff at basho.com)>
> > Sent: Wednesday, 21 March, 2012 11:59pm
> > To: charles at contentomni.com (mailto:charles at contentomni.com)
> > Cc: "riak-users" <riak-users at lists.basho.com (mailto:riak-users at lists.basho.com)>
> > Subject: Re: Issues with Riak Control
> > 
> > Charles,
> > 
> > A quick test... on the command prompt, does the following return the CSS file?
> > 
> > curl -k https://user:pass@localhost:8069/admin/ui/style.css
> > 
> > Note: change the credentials, ip, and port appropriately for your cluster setup. I'll look at something else for the URL redirection to the template folder - that shouldn't be happening (obviously).
> > 
> > --
> > Jeffrey Massung
> > Software Engineer
> > jeff at basho.com (mailto:jeff at basho.com)
> > 
> > On Mar 21, 2012, at 4:32 PM, charles at contentomni.com (mailto:charles at contentomni.com) wrote:
> > 
> > > I tried Firefox 9, Safari 5, and the latest Chrome. I would hardly consider these old browsers. 
> > > 
> > > -----Original Message-----
> > > From: "Jeffrey Massung" <jeff at basho.com (mailto:jeff at basho.com)>
> > > Sent: Wednesday, 21 March, 2012 11:22pm
> > > To: charles at contentomni.com (mailto:charles at contentomni.com)
> > > Cc: "riak-users" <riak-users at lists.basho.com (mailto:riak-users at lists.basho.com)>
> > > Subject: Re: Issues with Riak Control
> > > 
> > > This is very much the behavior of older browsers not loading the CSS properly and displaying it. IE7, old versions of FireFox, etc. Have you tried Chrome, Safari, a latest FireFox, IE8+, etc?
> > > 
> > > --
> > > Jeffrey Massung
> > > Software Engineer
> > > jeff at basho.com (mailto:jeff at basho.com)
> > > 
> > > On Mar 21, 2012, at 4:09 PM, charles at contentomni.com (mailto:charles at contentomni.com) wrote:
> > > 
> > > > I recently installed a Riak (1.1.1) Cluster on Rackspace Cloud Servers. Everything seems to be working ok.
> > > > 
> > > > I set up the configuration to enable Riak Control. However, I am having a few issues using it.
> > > > 
> > > > As soon as I login in it shows me the home page briefly and then it just displays the following in only text:
> > > > 
> > > > Current Snapshot...
> > > > 
> > > > Your cluster is healthy.
> > > > You currently have...
> > > > 0 Unreachable nodes
> > > > 0 Nodes marked as 'down'
> > > > 0 Nodes experiencing low memory
> > > > Nothing to worry about because Riak is your friend
> > > > Your cluster has problems.
> > > > The following nodes are currently unreachable:
> > > > The following nodes are currently marked as 'down':
> > > > The following nodes are currently experiencing low memory:
> > > > 
> > > > The URL has also changed from https://<my_ip>:8069/admin/ui/index.html to https://<my_ip>:8069/admin/ui/templates/snapshot.pjax. It's like it's forcing some kind of redirection and I don't know why.
> > > > 
> > > > Kindly assist,
> > > > 
> > > > Charles.
> > > > 
> > > > 
> > > > _______________________________________________
> > > > riak-users mailing list
> > > > riak-users at lists.basho.com (mailto:riak-users at lists.basho.com)
> > > > http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
> > > > 
> > > 
> > > 
> > 
> > 
> 
> 
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20120322/a47f46fa/attachment.html>
> 
> ------------------------------
> 
> _______________________________________________
> riak-users mailing list
> riak-users at lists.basho.com (mailto:riak-users at lists.basho.com)
> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
> 
> 
> End of riak-users Digest, Vol 32, Issue 40
> ******************************************
> 
> 


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20120322/95c51b30/attachment.html>


More information about the riak-users mailing list