Riak on Azure - error starting

Jon Glick jglick at basho.com
Thu Oct 11 19:07:34 EDT 2012


Hey Edo, could you attach your /etc/riak/app.conf & /etc/riak/vm.args file?
Thanks

On Thu, Oct 11, 2012 at 2:30 AM, Edo van Asseldonk <
edovanasseldonk at hotmail.com> wrote:

> I'm trying to install Riak on Azure, following this guide:
>
>
> http://docs.basho.com/riak/latest/tutorials/installation/Installing-on-Windows-Azure/
>
>
> <http://docs.basho.com/riak/latest/tutorials/installation/Installing-on-Windows-Azure/>
>
> But after logging in with putty, and typing in this command:
>
> curl -s
> https://raw.github.com/glickbot/riak_on_azure/master/azure_install_riak.sh| sh
>
> I get this error at the end:
>
>
> Installed:
>
>   riak.x86_64 0:1.2.0-1.el6
>
> Complete!
>
> Can't open /etc/riak/app.: No such file or directory.
>
> iptables: Flushing firewall rules: [  OK  ]
>
> iptables: Setting chains to policy ACCEPT: filter [  OK  ]
>
> iptables: Unloading modules: [  OK  ]
>
> iptables: Applying firewall rules: [  OK  ]
>
> patching file app.config
>
> Attempting to restart script through sudo -H -u riak
>
> Riak failed to start within 15 seconds,
>
> see the output of 'riak console' for more information.
>
> If you want to wait longer, set the environment variable
>
> WAIT_FOR_ERLANG to the number of seconds to wait.
>
> You have new mail in /var/spool/mail/root
>
> [root at riakdemo ~]# riak console
>
> Attempting to restart script through sudo -H -u riak
>
> Exec: /usr/lib64/riak/erts-5.9.1/bin/erlexec -boot
> /usr/lib64/riak/releases/1.2.0/riak             -embedded -config
> /etc/riak/app.config             -pa /usr/lib64/riak/basho-patches
>     -args_file /etc/riak/vm.args -- console
>
> Root: /usr/lib64/riak
>
> Erlang R15B01 (erts-5.9.1) [source] [64-bit] [async-threads:64]
> [kernel-poll:true]
>
> ** /usr/lib64/riak/lib/observer-1.1/ebin/etop_txt.beam hides
> /usr/lib64/riak/lib/basho-patches/etop_txt.beam
>
> ** Found 1 name clashes in code paths
>
> 18:44:49.520 [info] Application lager started on node 'riak at 10.74.136.109'
>
> 18:44:49.544 [error] CRASH REPORT Process <0.137.0> with 0 neighbours
> exited with reason:
> {start_spec,{duplicate_child_name,"http_127.0.0.1:8098"}} in
> gen_server:init_it/6 line 320
>
> /usr/lib64/riak/lib/os_mon-2.2.9/priv/bin/memsup: Erlang has closed.
>
>
>  Erlang has closed
>
>
>             {"Kernel pid
> terminated",application_controller,"{application_start_failure,riak_core,{{start_spec,{duplicate_child_name,[104,116,116,112,95,49,50,55,46,48,46,48,46,49,58,56,48,57,56]}},{riak_core_app,start,[normal,[]]}}}"}
>
> Crash dump was written to: /var/log/riak/erl_crash.dump
>
> Kernel pid terminated (application_controller)
> ({application_start_failure,riak_core,{{start_spec,{duplicate_child_name,[104,116,116,112,95,49,50,55,46,48,46,48,46,49,58,56,48,57,56]}},{riak_core_ap
>
> Do you guys know anything I can do about it?
>
> _______________________________________________
> riak-users mailing list
> riak-users at lists.basho.com
> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20121011/3ea9f9fb/attachment.html>


More information about the riak-users mailing list