Riak on Azure - error starting

Edo van Asseldonk edovanasseldonk at hotmail.com
Fri Oct 12 03:14:03 EDT 2012


Here are the app.config and vm.args files.
 Date: Thu, 11 Oct 2012 16:07:34 -0700
Subject: Re: Riak on Azure - error starting
From: jglick at basho.com
To: edovanasseldonk at hotmail.com
CC: riak-users at lists.basho.com

Hey Edo, could you attach your /etc/riak/app.conf & /etc/riak/vm.args file? Thanks

On Thu, Oct 11, 2012 at 2:30 AM, Edo van Asseldonk <edovanasseldonk at hotmail.com> wrote:





I'm trying to install Riak on Azure, following this guide:
http://docs.basho.com/riak/latest/tutorials/installation/Installing-on-Windows-Azure/



But after logging in with putty, and typing in this command:

curl -s https://raw.github.com/glickbot/riak_on_azure/master/azure_install_riak.sh | sh

I get this error at the end:



Installed:  riak.x86_64 0:1.2.0-1.el6Complete!Can't open /etc/riak/app.: No such file or directory.iptables: Flushing firewall rules: [  OK  ]iptables: Setting chains to policy ACCEPT: filter [  OK  ]
iptables: Unloading modules: [  OK  ]iptables: Applying firewall rules: [  OK  ]patching file app.configAttempting to restart script through sudo -H -u riakRiak failed to start within 15 seconds,
see the output of 'riak console' for more information.If you want to wait longer, set the environment variableWAIT_FOR_ERLANG to the number of seconds to wait.You have new mail in /var/spool/mail/root
[root at riakdemo ~]# riak consoleAttempting to restart script through sudo -H -u riakExec: /usr/lib64/riak/erts-5.9.1/bin/erlexec -boot /usr/lib64/riak/releases/1.2.0/riak             -embedded -config /etc/riak/app.config             -pa /usr/lib64/riak/basho-patches             -args_file /etc/riak/vm.args -- console
Root: /usr/lib64/riakErlang R15B01 (erts-5.9.1) [source] [64-bit] [async-threads:64] [kernel-poll:true]** /usr/lib64/riak/lib/observer-1.1/ebin/etop_txt.beam hides /usr/lib64/riak/lib/basho-patches/etop_txt.beam
** Found 1 name clashes in code paths18:44:49.520 [info] Application lager started on node 'riak at 10.74.136.109'18:44:49.544 [error] CRASH REPORT Process <0.137.0> with 0 neighbours exited with reason: {start_spec,{duplicate_child_name,"http_127.0.0.1:8098"}} in gen_server:init_it/6 line 320
/usr/lib64/riak/lib/os_mon-2.2.9/priv/bin/memsup: Erlang has closed.                                                                     Erlang has closed                                                                                      {"Kernel pid terminated",application_controller,"{application_start_failure,riak_core,{{start_spec,{duplicate_child_name,[104,116,116,112,95,49,50,55,46,48,46,48,46,49,58,56,48,57,56]}},{riak_core_app,start,[normal,[]]}}}"}
Crash dump was written to: /var/log/riak/erl_crash.dumpKernel pid terminated (application_controller) ({application_start_failure,riak_core,{{start_spec,{duplicate_child_name,[104,116,116,112,95,49,50,55,46,48,46,48,46,49,58,56,48,57,56]}},{riak_core_ap


Do you guys know anything I can do about it? 		 	   		  

_______________________________________________

riak-users mailing list

riak-users at lists.basho.com

http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com



 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20121012/e1942e4c/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: vm.args
Type: application/octet-stream
Size: 1179 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20121012/e1942e4c/attachment.args>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: app.config
Type: application/octet-stream
Size: 12454 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20121012/e1942e4c/attachment.config>


More information about the riak-users mailing list