Restore Fails!

Mark Phillips mark at basho.com
Mon Jan 28 12:50:05 EST 2013


Hi Jorge,

My first guess was that there was an issue with backing up data from
1.0.x to 1.2.x but we've tested that and it works as expected.

Let's see if we can get to the bottom of this ...

Have you done any other backups that were successful? Any chance you
could test backing up new data from your 1.0 cluster to 1.2 to see if
you can reproduce the error?

Mark
twitter.com/pharkmillups



On Sun, Jan 27, 2013 at 7:47 AM, Jorge Garrido
<jorge.garrido at morelosoft.com> wrote:
> Hi,
>
> I create a file backup with command backup in riak version 1.0.2
> When I try restore command with this file in the riak version 1.2.1, show me this error:
>
> $ sh dev1/bin/riak-admin restore dev1 at 127.0.0.1 riak /root/rbackup-102.backup
> Restoring from '/root/rbackup-102.backup' to cluster to which 'dev1 at 127.0.0.1' belongs.
> {"init terminating in do_boot",{function_clause,[{riak_kv_backup,traverse_backup,[{{continuation,<0.41.0>,934256632,[]},[],658},#Fun<riak_kv_backup.2.84876666>,332440],[{file,"src/riak_kv_backup.erl"},{line,132}]},{riak_kv_backup,restore,2,[{file,"src/riak_kv_backup.erl"},{line,125}]},{erl_eval,do_apply,6,[{file,"erl_eval.erl"},{line,572}]},{init,start_it,1,[]},{init,start_em,1,[]}]}}
>
> Any ideas?
>
> Thanks
>
> Jorge Garrido
>
>
> _______________________________________________
> riak-users mailing list
> riak-users at lists.basho.com
> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com




More information about the riak-users mailing list