MapReduce notfound error in 1.4

Yan Martins yan.martins at gmail.com
Fri Jul 26 20:01:58 EDT 2013


Hi guys,

I'm having this trouble after migrating to 1.4 from 1.3. I get a bunch of
notfound errors, even though I know the objects are there.

10> riakc_pb_socket:get_index(Conn, <<"iops">>, {integer_index, "time"},
1374787015, 1374787025).
{ok,{index_results_v1,[<<"C3e5e4ffc00000001H0N525400f52ae2hS0-93">>,
                       <<"C3e5e4ffc00000001H1N52540065404fhS0-92">>,
                       <<"C3e5e4ffc00000001H2N525400847d32hS0-92">>,
                       <<"C3e5e4ffc00000001H4N525400b54073hS0-92">>,
                       <<"C3e5e4ffc00000001H3N525400962a0ehS0-92">>],
                      undefined,undefined}}

11> riakc_pb_socket:mapred(Conn,{index,<<"iops">>,<<"time_int">>,
1374787015, 1374787025},
11> [{map, {modfun, riak_kv_mapreduce, map_identity}, undefined, true}]).

{ok,[{0,
      [{error,notfound},
       {error,notfound},
       {error,notfound},
       {error,notfound},
       {error,notfound}]}]}


Again, I'm sure the keys were not deleted (I can fetch them by key and
there is no X-Riak-Deleted tag).Was there any change to the PB interface
that could cause this issue?

What am I doing wrong? Did anyone else have this problem?

Thanks
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20130726/5640c625/attachment.html>


More information about the riak-users mailing list