Error starting Yokozuna

Erik Andersen eandersen9 at gmail.com
Sun Jul 28 14:08:25 EDT 2013


Hi!

I have build the latest version of Yokozuna from source following the
instructions at
https://github.com/basho/yokozuna/blob/master/docs/INSTALL.md but when I
try and start any riak node I get errors (configured using stagedevrel).

I have Solr 4.4 installed on a Tomcat 7 server running the default port
8080.

I'm running CentOS 6.2.

In solr.log I get :
2013-07-28 19:57:54,793 [WARN] <main>@XmlConfiguration.java:411 Config
error at <Call class="com.basho.yokozuna.monitor.Monitor"
name="monitor"><Arg>data/yz/monitor.sh</Arg><Arg>10</Arg></Call>

In error.log I get:
2013-07-28 19:58:07.669 [error] <0.1615.0> CRASH REPORT Process
yz_solr_proc with 0 neighbours exited with reason: bad return value:
{error,"Solr didn't start in alloted time"} in gen_server:init_it/6 line 332
2013-07-28 19:58:07.686 [error] <0.1614.0> Supervisor yz_solr_proc_sup had
child yz_solr_proc started with yz_solr_proc:start_link("data/yz", "10016",
"10015") at undefined exit with reason bad return value: {error,"Solr
didn't start in alloted time"} in context start_error
2013-07-28 19:58:07.690 [error] <0.1613.0> Supervisor yz_sup had child
yz_solr_proc_sup started with yz_solr_proc_sup:start_link() at undefined
exit with reason shutdown in context start_error

I feel I'm missing something concerning solr, but what...?

Regards,
Erik
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20130728/9216aeea/attachment.html>


More information about the riak-users mailing list