Unable to configure Riak-CS-Control to manage users

Dmitri Zagidulin dzagidulin at basho.com
Wed Oct 9 10:38:42 EDT 2013


(Just to be extra clear, that's meant to be a comma at the end of that
directive, not a period. Also, don't forget to restart Riak CS Control,
after changing the proxy host).


On Wed, Oct 9, 2013 at 10:36 AM, Dmitri Zagidulin <dzagidulin at basho.com>wrote:

> Hi Siddhu,
>
> Can you try changing 'cs_proxy_host' to localhost? So:
>
>  {cs_proxy_host, "127.0.0.1" }.
>
> and retry.
>
>
>
>
> On Wed, Oct 9, 2013 at 9:55 AM, Siddhu Warrier (siwarrie) <
> siwarrie at cisco.com> wrote:
>
>>  Hi,
>>
>>  I have a two node Riak CS (1.4) cluster set up on two nodes (node-1 and
>> node-2 henceforth). Node-1 is the headnode. Both node-1 and node-2 are
>> running CentOS-6.4.
>>
>>  *N**ode-1*
>>
>>    - Riak 1.4.2
>>    - Stanchion 1.4.1
>>    - Riak-CS 1.4.1
>>    - Riak-CS-Control 1.0.2
>>
>>  *N**ode-2*
>>
>>    - Riak 1.4.2
>>    - Riak-CS 1.4.1
>>
>> I have got Riak CS working, and have created admin credentials that I've
>> set correctly on stanchion, riak-cs, and riak-cs-control on node 1, and on
>> riak-cs on node 2. I am able to use the admin credentials to perform
>> operations on the bucket using s3cmd.
>>
>>  However, when I try to list riak-cs users using the riak-cs-control, I
>> get no results. The error that comes up in /var/log/riak-cs.log is:
>>
>> 10.0.1.202 - - [09/Oct/2013:13:09:31 +0000] "GET /buckets/users/objects HTTP/1.1" 403 160 "" ""
>>
>>  I also receive a 403 when I try to create an admin user.
>>
>>  I saw https://github.com/basho/riak_cs_control/issues/31 and set my
>> /etc/riak-cs-control/app.config file up to use the cs_proxy_host parameter
>> as well, though I'm not using proxies, but to no avail. I have reproduced
>> the relevant section of my riak-cs-control/app.config here:
>>      {riak_cs_control, [
>>        %% What port to run the application on.
>>        {port, 8000 },
>>
>>         %% Instance of Riak CS you wish to talk to.
>>        {cs_hostname, "10.0.1.202" },
>>        {cs_port, 8080 },
>>        {cs_protocol, "http" },
>>
>>         %% Proxy information; necessary if you are using s3.amazonaws.comas
>>        %% your hostname.
>>        {cs_proxy_host, "10.0.1.202" },
>>        {cs_proxy_port, 8080 },
>>
>>         %% Credentials you want the application to run as.
>>        {cs_admin_key, "5VI-NIFLNIHKRNGKPBVX" },
>>        {cs_admin_secret, "xxxxxxx" },
>>
>>         %% Specify the bucket name for administration options.
>>        {cs_administration_bucket, "riak-cs" }
>>     ]},
>>
>>  Is there something I am missing/doing wrong?
>>
>>  Thanks,
>>
>>  Siddhu
>>
>> _______________________________________________
>> riak-users mailing list
>> riak-users at lists.basho.com
>> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
>>
>>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20131009/6634e050/attachment.html>


More information about the riak-users mailing list