Node riak at 192.168.56.101 is not reachable in riak-yokozuna-0.10

Luke Bakken lbakken at basho.com
Thu Oct 24 09:47:51 EDT 2013


Hello Houm,

Could you provide the output of "ifconfig -a" from these three VMs? Are you
using NAT or host-only networking?

--
Luke Bakken
CSE
lbakken at basho.com


On Wed, Oct 23, 2013 at 6:24 PM, <m-hou at fores.jp> wrote:

> Hello All,
>
> I have setup three VMs using VirtualBox running centos and installed
> riak-yokozuna-0.10. I have changed the 127.0.0.1 to the actual IP
> in the riak.conf on each of the VMs. I can start the nodes and ping,
> but I keep getting the not reachable error when I type 'riak-admin
> cluster join riak at 192.168.56.101'. I noticed that the settings are
>  located in app.config prior to riak-yokozuna-0.8.
>
> ----------------------------------------------
> { kernel, [
>             {inet_dist_listen_min, 6000},
>             {inet_dist_listen_max, 7999}
>           ]},
>
> ----------------------------------------------
>
> How do I config the settings in riak-yokozuna-0.10?
> Anyone have any ideas?
>
> Thank you!
> Houm
>
> _______________________________________________
> riak-users mailing list
> riak-users at lists.basho.com
> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20131024/21d1db98/attachment.html>


More information about the riak-users mailing list