Not able to store data in original riak bucket

Luke Bakken lbakken at basho.com
Tue Oct 14 12:53:25 EDT 2014


Hi Ayush,

Just so I'm clear and can reproduce this:

* You were using Riak 1.4 and had Riak Search enabled.
* You put some data into this environment.
* You then upgraded to 2.0.1 and saw the search hook being added to buckets.

Thanks!

--
Luke Bakken
Engineer / CSE
lbakken at basho.com


On Tue, Oct 14, 2014 at 9:45 AM, ayush mishra <ayushmishra2005 at gmail.com> wrote:
> Hi Luke,
>
> You are right. This is just a workaround not a fix. I had some urgency in my
> project. That's why I followed this approach. I updated it from previous
> version to 2.0.1.
>
> Regards,
> Ayush
>
>
> On Tue, Oct 14, 2014 at 8:05 PM, Luke Bakken <lbakken at basho.com> wrote:
>>
>> Hi Ayush,
>>
>> By making that change, you are enabling Riak Search 1.0, which I
>> assume you don't want to do. This is a "workaround" but not a fix.
>>
>> * Did you upgrade from a previous version of Riak to 2.0.1?
>>
>> * What client library and version of that library are you using?
>>
>> * Can you run this command and send me the output? tar czf
>> /tmp/riak-config-$(hostname).tgz /var/lib/riak/generated.configs
>>
>> Thanks!
>>
>> --
>> Luke Bakken
>> Engineer / CSE
>> lbakken at basho.com
>>
>>
>> On Tue, Oct 14, 2014 at 12:52 AM, ayush mishra
>> <ayushmishra2005 at gmail.com> wrote:
>> >
>> > http://www.dzone.com/links/r/solution_for_riak_500_internal_server_error.html




More information about the riak-users mailing list