Riak Search Pagination

Zeeshan Lakhani zlakhani at basho.com
Mon Dec 21 23:10:57 EST 2015


Yes. Score is the default ordering. For  "ties," insertion order is the default. That order could change based on which node is replicated to first and the different coverage plan may showcase that. 

Zeeshan Lakhani
programmer | 
software engineer at @basho | 
org. member/founder of @papers_we_love |
twitter => @zeeshanlakhani

> On Dec 21, 2015, at 22:34, Jorge Garrido <zgbjgg at gmail.com> wrote:
> 
> Great!! But can you explain why this issue? 
> 
>> On Monday, December 21, 2015, Zeeshan Lakhani <zlakhani at basho.com> wrote:
>> Best to provide a specific sort ordering on a field if you can.
>> 
>> Zeeshan Lakhani
>> programmer |
>> software engineer at @basho |
>> org. member/founder of @papers_we_love |
>> twitter => @zeeshanlakhani
>> 
>> > On Dec 21, 2015, at 21:54, Garrido <zgbjgg at gmail.com> wrote:
>> >
>> > No, we don’t provide a sort on the query, let us check and we can tell you if its the same score, but, in case of  search returns the same score, which one will be the solution?
>> >
>> >> On Dec 21, 2015, at 8:21 PM, Zeeshan Lakhani <zlakhani at basho.com> wrote:
>> >>
>> >> The coverage plan can change per query. Are you providing a sort on the query? If not or if by score, does each  item return the same score?
>> >>
>> >> Zeeshan Lakhani
>> >> programmer |
>> >> software engineer at @basho |
>> >> org. member/founder of @papers_we_love |
>> >> twitter => @zeeshanlakhani
>> >>
>> >>> On Dec 21, 2015, at 18:34, Garrido <zgbjgg at gmail.com> wrote:
>> >>>
>> >>> Hello,
>> >>>
>> >>> Recently we migrated our Riak nodes to another network, so we backup the data and then regenerate the ring, all is well, but there is a strange behaviour in a riak search, for example if we execute a query using the riak_erlang_client, returns the objects in the order:
>> >>>
>> >>> A, B, C
>> >>>
>> >>> And then if we execute again the same query the result is:
>> >>>
>> >>> B, A, C,
>> >>>
>> >>> So, in other order, do you know what is causing this?, before to change our riak ring to another network, it was working perfectly.
>> >>>
>> >>> Thank you
>> >>> _______________________________________________
>> >>> riak-users mailing list
>> >>> riak-users at lists.basho.com
>> >>> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
>> >
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20151221/ea8d506d/attachment-0002.html>


More information about the riak-users mailing list