Starting riak with init.d-script on Debian 8 fails

Ildar Alishev ildaralishev at gmail.com
Mon Feb 23 05:14:12 EST 2015


Hi Karsten,

If Riak start works fine without init.d than it is great. It means that it is working, it is just in another directory.

Ildar.
> 23 февр. 2015 г., в 13:12, Karsten Hauser <kl.hauser at epages.com> написал(а):
> 
> Hi together,
>  
> when I try to start my riak installation with the init-script, I run into the following error message:
>  
> ·         root at unity-backend-dev:~# /etc/init.d/riak start
> ·         [....] Starting riak (via systemctl): riak.serviceFailed to start riak.service: Unit riak.service failed to load: No such file or directory.
> ·         failed!
>  
> So “riak.service” seems to be missing, but I don’t know where.
>  
> My system is “Debian GNU/Linux 8” and I have installed “riak_2.0.4-1_amd64.deb”.
>  
> “riak start” without init.d-script just works well.
>  
> Can somebody please help me with this?
>  
> Regards
> Karsten
> _______________________________________________
> riak-users mailing list
> riak-users at lists.basho.com <mailto:riak-users at lists.basho.com>
> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com <http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20150223/a1ff27af/attachment-0002.html>


More information about the riak-users mailing list