Fwd: Errors running rebar in a the riak project, and compiling rebar from source

Canine Chronicles thedogatemycode at gmail.com
Wed Jan 28 05:05:40 EST 2015


---------- Forwarded message ----------
From: Canine Chronicles <thedogatemycode at gmail.com>
Date: Wed, Jan 28, 2015 at 11:19 AM
Subject: Errors running rebar in a the riak project, and compiling rebar
from source
To: rebar at lists.basho.com


I'm trying to install riak from source, and I've encountered this error:

Uncaught error in rebar_core: {'EXIT',
                               {undef,
                                [{crypto,start,[],[]},
                                 {rebar,run_aux,1,[]},
                                 {rebar,main,1,[]},
                                 {escript,run,2,
                                  [{file,"escript.erl"},{line,741}]},
                                 {escript,start,1,
                                  [{file,"escript.erl"},{line,277}]},
                                 {init,start_it,1,[]},
                                 {init,start_em,1,[]}]}}


In a previous thread (
http://lists.basho.com/pipermail/rebar_lists.basho.com/2014-May/002017.html),
a suggestion that worked was to install libssl-dev, and install erlang R15.
I already had libssl-dev installed, but compiling erlang from source gave
the following error:


beam/beam_emu.c:1175:5: error: label ‘lb_hipe_trap_return’ used but not
defined
beam/beam_emu.c:1175:5: error: label ‘lb_hipe_trap_resume’ used but not
defined
beam/beam_emu.c:1175:5: error: label ‘lb_hipe_trap_call_closure’ used but
not defined
beam/beam_emu.c:1175:5: error: label ‘lb_hipe_trap_call’ used but not
defined
beam/beam_emu.c:1175:5: error: label ‘lb_hipe_call_count’ used but not
defined
make[3]: *** [obj/i686-pc-linux-gnu/opt/smp/beam_emu.o] Error 1
make[3]: Leaving directory
`/home/memini/Downloads/erlang_src/otp_src_R15B03/erts/emulator'
make[2]: *** [opt] Error 2
make[2]: Leaving directory
`/home/memini/Downloads/erlang_src/otp_src_R15B03/erts/emulator'
make[1]: *** [smp] Error 2
make[1]: Leaving directory
`/home/memini/Downloads/erlang_src/otp_src_R15B03/erts'
make: *** [emulator] Error 2


I'm not sure where to go from here, as there doesn't seem to be any info
online regarding this problem. Any help? Erlang newbie here.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20150128/4f4458fc/attachment-0002.html>


More information about the riak-users mailing list