No WM route

Bryan Hunt bhunt at basho.com
Tue May 12 08:39:24 EDT 2015


Hi Amit. Did you resolve your issue?
On 23 Apr 2015 16:46, "Amit Anand" <aanand at viimed.com> wrote:

> Hi all Im very new to Riak CS so please bear with me! Finally managed to
> get Riak, Riak CS and Stanchion all running and now Im trying to add the
> admin user. When I run my curl command I get nothing back and in the logs I
> see this error:
>
> 2015-04-23 11:37:18.024 [error] <0.94.0> No WM route: 'POST' /riak-cs/user
> {7,{"user-agent",{'User-Agent',"curl/7.29.0"},{"host",{'Host',"
> 10.7.2.113:8080
> "},{"accept",{'Accept',"*/*"},nil,{"content-type",{'Content-Type',"application/json"},{"content-length",{'Content-Length',"45"},nil,nil},nil}},nil},{"x-rcs-rewrite-path",{"x-rcs-rewrite-path","/riak-cs/user"},{"x-rcs-raw-url",{"x-rcs-raw-url","/riak-cs/user"},nil,nil},nil}}}
>
>
> I have set anonymous user to on in the riak-cs.conf AS WELL as to true in
> the advanced.config. I tried with just in .conf and that didnt work either.
> Would anybody have any ideas on how to get this work I would really
> appreciate it. Thanks and sorry if Im asking a basic question I just cant
> figure it out.
>
> Im running CentOS 7 and:
>
> [root at riakcs riak-cs]# riak version
> 2.1.0
> [root at riakcs riak-cs]# riak-cs version
> 2.0.0
> [root at riakcs riak-cs]# stanchion version
> 2.0.0
>
>
> _______________________________________________
> riak-users mailing list
> riak-users at lists.basho.com
> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20150512/1b743593/attachment-0002.html>


More information about the riak-users mailing list