ERROR: S3 error: 403 (AccessDenied): Access Denied with s3cmd

Devin Butterfield devin.butterfield at gmail.com
Wed Oct 21 01:38:47 EDT 2015


Sorry, please disregard. After careful double-checking I found an error in my stanchion.conf. Fixed, restarted and now all is working great.

Thanks for the awesome work on risk-cs/s2!
—
Regards, Devin 

> On Oct 20, 2015, at 10:21 PM, Devin Butterfield <devin.butterfield at gmail.com> wrote:
> 
> Hi,
> 
> I’ve setup risk-cs (2.1.0) on a linux (ubuntu 15.04) box to start learning and followed the Riak Fast Track guide. I am trying to use s3cmd (version 1.5.0-rc1) to interact with riak-cs in a proxy configuration (not direct).
> 
> However, any attempt to create a bucket fails with 403. My s3cmd config looks like:
> 
> [default]
> access_key = IIQHN7RPFVCIGO6AWUPC
> secret_key = E60Y6vojRnZXMZRILe-Dw3V7azVnE9IjI6XaeQ==
> bucket_location = US
> cloudfront_host = cloudfront.amazonaws.com
> cloudfront_resource = /2010-07-15/distribution
> default_mime_type = binary/octet-stream
> delete_removed = False
> dry_run = False
> enable_multipart = False
> encoding = UTF-8
> encrypt = False
> follow_symlinks = False
> force = False
> get_continue = False
> gpg_command = /usr/local/bin/gpg
> gpg_decrypt = %(gpg_command)s -d --verbose --no-use-agent --batch --yes --passphrase-fd %(passphrase_fd)s -o %(output_file)s %(input_file)s
> gpg_encrypt = %(gpg_command)s -c --verbose --no-use-agent --batch --yes --passphrase-fd %(passphrase_fd)s -o %(output_file)s %(input_file)s
> gpg_passphrase = password
> guess_mime_type = True
> host_base = s3.amazonaws.com
> host_bucket = %(bucket)s.s3.amazonaws.com
> human_readable_sizes = False
> list_md5 = False
> log_target_prefix =
> preserve_attrs = True
> progress_meter = True
> proxy_host = localhost
> proxy_port = 8080
> recursive = False
> recv_chunk = 4096
> reduced_redundancy = False
> send_chunk = 4096
> simpledb_host = sdb.amazonaws.com
> skip_existing = False
> socket_timeout = 300
> urlencoding_mode = normal
> use_https = False
> verbosity = WARNING
> signature_v2 = True
> 
> I have riak, stanchion, and risk-cs configured per the Fast Track guide, and all are up and running (can ping, etc.).
> 
> Any ideas how I might figure out what the issue is?
> 
> Thanks!
>> Regards, Devin





More information about the riak-users mailing list