Handoff won't complete, shows over 100% progress

Brian Sparrow bsparrow at basho.com
Sat Apr 9 12:59:43 EDT 2016


Boris,

Let's have a look at the logs to gather more information. Please attach the
output of riak-debug from .16 and .13.

-Brian
On Apr 9, 2016 11:56 AM, "Boris Okner" <boris.okner at gmail.com> wrote:

> Riak 2.1.3, 7-node cluster, some handoffs seem never to be finished,
> 'riak-admin transfers' showing over 100% progress, for instance:
>
> transfer type: hinted
>
> vnode type: riak_kv_vnode
>
> partition: 1050454301831586472458898473514828420377701515264
>
> started: 2016-04-09 13:54:36 [1.93 hr ago]
>
> last update: 2016-04-09 15:50:07 [-31236.00 us ago]
>
> total size: 1796622536 bytes
>
> objects transferred: 2509655
>
>
>                           362 Objs/s
>
>      riak at 10.10.1.16       =======>       riak at 10.10.1.13
>
>      |==============================================   | 108%
>
>                          274.01 KB/s
> I also see them suddenly starting over long time after the progress
> crossed 100% (unfortunately, after about 111% the progress isn't showing
> the numbers, just the === line...)
>
> Please advise.
>
> Boris
>
>
> _______________________________________________
> riak-users mailing list
> riak-users at lists.basho.com
> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20160409/2cb32fcf/attachment-0002.html>


More information about the riak-users mailing list