Riak S2 error

Michael Walsh mike at walshnetwork.com
Wed Jan 6 19:05:32 EST 2016


All,

I'm trying to set up a RIak S2 instance to integrate with KV and I'm
getting the following cuttlefish error out of advanced.config. Any
suggestions on where I'm going wrong?

notes: erlang error was fixed. All paths are correct.

Thanks!

-Michael Walsh

$riak config generate -l debug

...
                             {riak_kv,
                              [{add_paths,

"/usr/lib64/riak-cs/lib/riak_cs-2.1.0/ebin"},
                               {storage_backend,riak_cs_kv_multi_backend},
                               {multi_backend_prefix_list,
                                [{<<"0b:">>,be_blocks}]},
                               {multi_backend_default,be_default},
                               {multi_backend,
                                [{be_default,riak_kv_eleveldb_backend,
                                  [{total_leveldb_mem_percent,30},
                                   {data_root,"/var/lib/riak/leveldb"}]},
                                 {be_blocks,riak_kv_bitcask_backend,

[{data_root,"/var/lib/riak/bitcask"}]}]}]}) (lists.erl, line 1247)
  in function  cuttlefish_escript:engage_cuttlefish/1
(src/cuttlefish_escript.erl, line 375)
  in call from cuttlefish_escript:generate/1 (src/cuttlefish_escript.erl,
line 258)
  in call from escript:run/2 (escript.erl, line 747)
  in call from escript:start/1 (escript.erl, line 277)
  in call from init:start_it/1
  in call from init:start_em/1
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20160106/69b3c948/attachment-0002.html>


More information about the riak-users mailing list