Riak S2 error

Shunichi Shinohara shino at basho.com
Wed Jan 6 20:44:47 EST 2016


Hi Michael,

Could you provide all the result of "riak config generate -l debug" as well as
riak.conf and advanced.config?

Thanks,
Shino

2016-01-07 9:05 GMT+09:00 Michael Walsh <mike at walshnetwork.com>:
> All,
>
> I'm trying to set up a RIak S2 instance to integrate with KV and I'm getting
> the following cuttlefish error out of advanced.config. Any suggestions on
> where I'm going wrong?
>
> notes: erlang error was fixed. All paths are correct.
>
> Thanks!
>
> -Michael Walsh
>
> $riak config generate -l debug
>
> ...
>                              {riak_kv,
>                               [{add_paths,
>
> "/usr/lib64/riak-cs/lib/riak_cs-2.1.0/ebin"},
>                                {storage_backend,riak_cs_kv_multi_backend},
>                                {multi_backend_prefix_list,
>                                 [{<<"0b:">>,be_blocks}]},
>                                {multi_backend_default,be_default},
>                                {multi_backend,
>                                 [{be_default,riak_kv_eleveldb_backend,
>                                   [{total_leveldb_mem_percent,30},
>                                    {data_root,"/var/lib/riak/leveldb"}]},
>                                  {be_blocks,riak_kv_bitcask_backend,
>
> [{data_root,"/var/lib/riak/bitcask"}]}]}]}) (lists.erl, line 1247)
>   in function  cuttlefish_escript:engage_cuttlefish/1
> (src/cuttlefish_escript.erl, line 375)
>   in call from cuttlefish_escript:generate/1 (src/cuttlefish_escript.erl,
> line 258)
>   in call from escript:run/2 (escript.erl, line 747)
>   in call from escript:start/1 (escript.erl, line 277)
>   in call from init:start_it/1
>   in call from init:start_em/1
>
> _______________________________________________
> riak-users mailing list
> riak-users at lists.basho.com
> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
>




More information about the riak-users mailing list