Riak S2 error

Michael Walsh mike at walshnetwork.com
Fri Jan 8 11:52:24 EST 2016


That definitely fixed the configuration problem, but now its tossing a
riak_cs_kv_multi_backend is non-loadable. So I'll dig into riak_cs some
more to try to see what could be wrong there, although it is not reporting
any errors while running.

On Thu, Jan 7, 2016 at 3:12 PM, Charlie Voiselle <cvoiselle at basho.com>
wrote:

> Michael:
>
> If that is the entire contents of your advanced.config file, you will need
> to wrap all of that in an erlang list delimiter. [].  For example
>
> [
> {riak_kv, [
>     {add_paths, "/usr/lib64/riak-cs/lib/riak_cs-2.1.0/ebin"},
>     {storage_backend, riak_cs_kv_multi_backend},
>     {multi_backend_prefix_list, [{<<"0b:">>, be_blocks}]},
>     {multi_backend_default, be_default},
>     {multi_backend, [
>         {be_default, riak_kv_eleveldb_backend, [
>             {total_leveldb_mem_percent, 30},
>             {data_root, "/var/lib/riak/leveldb"}
>         ]},
>         {be_blocks, riak_kv_bitcask_backend, [
>             {data_root, "/var/lib/riak/bitcask"}
>         ]}
>     ]}
> ]}
> ].
>
>
> Give that a shot and let us know if it works for you!
>
> Thanks,
> Charlie Voiselle
>
> On Jan 7, 2016, at 11:53 AM, Michael Walsh <mike at walshnetwork.com> wrote:
>
> Sure thing.
>
> And thanks!
>
>
> advanced.config:
> {riak_kv, [
>     {add_paths, "/usr/lib64/riak-cs/lib/riak_cs-2.1.0/ebin"},
>     {storage_backend, riak_cs_kv_multi_backend},
>     {multi_backend_prefix_list, [{<<"0b:">>, be_blocks}]},
>     {multi_backend_default, be_default},
>     {multi_backend, [
>         {be_default, riak_kv_eleveldb_backend, [
>             {total_leveldb_mem_percent, 30},
>             {data_root, "/var/lib/riak/leveldb"}
>         ]},
>         {be_blocks, riak_kv_bitcask_backend, [
>             {data_root, "/var/lib/riak/bitcask"}
>         ]}
>     ]}
> ]}.
>
> On Wed, Jan 6, 2016 at 5:44 PM, Shunichi Shinohara <shino at basho.com>
> wrote:
>
>> Hi Michael,
>>
>> Could you provide all the result of "riak config generate -l debug" as
>> well as
>> riak.conf and advanced.config?
>>
>> Thanks,
>> Shino
>>
>> 2016-01-07 9:05 GMT+09:00 Michael Walsh <mike at walshnetwork.com>:
>> > All,
>> >
>> > I'm trying to set up a RIak S2 instance to integrate with KV and I'm
>> getting
>> > the following cuttlefish error out of advanced.config. Any suggestions
>> on
>> > where I'm going wrong?
>> >
>> > notes: erlang error was fixed. All paths are correct.
>> >
>> > Thanks!
>> >
>> > -Michael Walsh
>> >
>> > $riak config generate -l debug
>> >
>> > ...
>> >                              {riak_kv,
>> >                               [{add_paths,
>> >
>> > "/usr/lib64/riak-cs/lib/riak_cs-2.1.0/ebin"},
>> >
>> {storage_backend,riak_cs_kv_multi_backend},
>> >                                {multi_backend_prefix_list,
>> >                                 [{<<"0b:">>,be_blocks}]},
>> >                                {multi_backend_default,be_default},
>> >                                {multi_backend,
>> >                                 [{be_default,riak_kv_eleveldb_backend,
>> >                                   [{total_leveldb_mem_percent,30},
>> >
>> {data_root,"/var/lib/riak/leveldb"}]},
>> >                                  {be_blocks,riak_kv_bitcask_backend,
>> >
>> > [{data_root,"/var/lib/riak/bitcask"}]}]}]}) (lists.erl, line 1247)
>> >   in function  cuttlefish_escript:engage_cuttlefish/1
>> > (src/cuttlefish_escript.erl, line 375)
>> >   in call from cuttlefish_escript:generate/1
>> (src/cuttlefish_escript.erl,
>> > line 258)
>> >   in call from escript:run/2 (escript.erl, line 747)
>> >   in call from escript:start/1 (escript.erl, line 277)
>> >   in call from init:start_it/1
>> >   in call from init:start_em/1
>> >
>> > _______________________________________________
>> > riak-users mailing list
>> > riak-users at lists.basho.com
>> > http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
>> >
>>
>
> <riak.conf><riak_config_gen>
> _______________________________________________
> riak-users mailing list
> riak-users at lists.basho.com
> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20160108/11d59e09/attachment-0002.html>


More information about the riak-users mailing list