Node is not running!

Jurgen Ramaliu jurgenramaliu at gmail.com
Thu Feb 23 08:38:43 EST 2017


Hello Magnus,

Attached is console.log.


On Thu, Feb 23, 2017 at 2:32 PM, Magnus Kessler <mkessler at basho.com> wrote:

> On 23 February 2017 at 07:19, Jurgen Ramaliu <jurgenramaliu at gmail.com>
> wrote:
>
>> Hi Paul and Magnus,
>> I have resolve it by using command :
>>
>>
>>    - riak stop
>>
>>
>>    - changing nodename into file riak.conf from nodename = riak at 127.0.0.1
>>    to riak at 192.168.1.10
>>
>>
>>    - riak-admin reip riak at 127.0.0.1 riak at 192.168.1.10
>>
>> But I have another problem, riak starts with this IP but shut down after
>> about 15 seconds.
>>
>>
>> Can you tell me how can I resolve this?
>>
>> Regards,
>> Jurgen
>>
>
> Hi Jurgen,
>
> Can post the portion of the console.log since the last restart of Riak,
> please? Without further information it's hard to guess what may have gone
> wrong.
>
> Kind Regards,
>
> Magnus
>
>
> --
> Magnus Kessler
> Client Services Engineer
> Basho Technologies Limited
>
> Registered Office - 8 Lincoln’s Inn Fields London WC2A 3BP Reg 07970431
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20170223/842f2f38/attachment-0002.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: console.log
Type: application/octet-stream
Size: 16616 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20170223/842f2f38/attachment.log>


More information about the riak-users mailing list