Unable to use riak-ts shell

Ricardo Mayerhofer ricardo.ekm at gmail.com
Fri Jan 6 11:12:54 EST 2017


That's was it. I had my config file pointing to riak at 127.0.0.1 and changed
to point to the node name riak at ip-adress. It worked fine.

Thanks.

On Fri, Jan 6, 2017 at 1:01 PM, Brett Hazen <brett at basho.com> wrote:

> Ricardo -
>
> What does your riak_shell.config file look like?  How many nodes are in
> your cluster?  Guessing there might be some hostname resolution issues.
>
> Here's the documentation on the config file: http://docs.basho.com/
> riak/ts/1.5.0/using/riakshell/#configuration
>
> Cheers,
> Brett
>
> On January 6, 2017 at 6:14:17 AM, Ricardo Mayerhofer (
> ricardo.ekm at gmail.com) wrote:
>
> Hi all,
> I'm unable to use Riak TS 1.5 shell in Ubuntu 14.04 deploy. When I try to
> star riak-shell the following messages appear:
>
> root at ip-192-168-5-177:/var/lib/riak# riak-shell
>
> Erlang R16B02_basho10 (erts-5.10.3) [source] [64-bit] [smp:4:4]
> [async-threads:10] [hipe] [kernel-poll:false] [frame-pointer]
>
> version "riak_shell 1.5/sql compiler 320523031941664944417524937300681317050",
> use 'quit;' or 'q;' to exit or 'help;' for help
>
> Disconnected...
>
> riak-shell(1)>CREATE TABLE Expectations
>
> riak-shell(1)>(
>
> ...
>
> riak-shell(1)>);
>
> Not connected to riak
>
> Riak seems ok:
>
> root at ip-192-168-5-177:/var/lib/riak# sudo riak ping
>
> pong
>
>
> Any idea of what's going on? Thanks!
> --
> Ricardo Mayerhofer
> _______________________________________________
> riak-users mailing list
> riak-users at lists.basho.com
> http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com
>
>


-- 
Ricardo Mayerhofer
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.basho.com/pipermail/riak-users_lists.basho.com/attachments/20170106/a9ad9615/attachment-0002.html>


More information about the riak-users mailing list