<div dir="ltr">Nirav,<div><br></div><div>Could you possibly detail the steps you used to upload the schema, adjust the bucket properties, etc.? That would help us identify the issue.</div><div><br></div><div>Luc</div></div><div class="gmail_extra"><br><div class="gmail_quote">On Thu, Feb 5, 2015 at 9:42 AM, Nirav Shah <span dir="ltr"><<a href="mailto:niravishah@yahoo.com" target="_blank">niravishah@yahoo.com</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div><div style="color:#000;background-color:#fff;font-family:HelveticaNeue,Helvetica Neue,Helvetica,Arial,Lucida Grande,sans-serif;font-size:16px"><div dir="ltr"><span>Hi Shawn,</span></div><div dir="ltr"><span>Thanks for the response. To give you some background</span></div><div dir="ltr"><span><br></span></div><div dir="ltr"><span>1. We are using custom schema with default bucket type</span></div><div dir="ltr"><span>2. I have the search set to on:)</span></div><div dir="ltr">3. I have associated BucketProperties/Index to my buckets..</div><div dir="ltr"><span>4. What i am seeing is, i am getting data back, but for some reason i am not getting the entire set. When i query RIAK i see the data, however when i query the solr indexes, its missing that data. At this point, i don't know what can cause this  and am looking for people who might have faced similar issues.</span></div><div dir="ltr"><span><br></span></div><div dir="ltr"><span>My default config is just changing search=on in riak.conf, changed the JVM settings in riak.conf for Solr. </span></div><div dir="ltr"><span><br></span></div><div dir="ltr"><span><br></span></div><div dir="ltr"><span>Would appreciate any pointers and best practice around settings for Riak Search and AAE in production cluster that i should add that folks have running in production cluster. </span></div><div dir="ltr"><span><br></span></div><div dir="ltr"><br></div><div dir="ltr"><span><br></span></div><div dir="ltr"><span>Regards,</span></div><div dir="ltr"><span>Nirav</span></div><div dir="ltr"><span><br></span></div><div class="hm HOEnZb"><br>  </div><div style="font-family:HelveticaNeue,Helvetica Neue,Helvetica,Arial,Lucida Grande,sans-serif;font-size:16px"><div class="hm HOEnZb"> </div><div style="font-family:HelveticaNeue,Helvetica Neue,Helvetica,Arial,Lucida Grande,sans-serif;font-size:16px"><div class="hm HOEnZb"> </div><div dir="ltr"><div class="hm HOEnZb"> <hr size="1">  </div><font face="Arial"><div class="hm HOEnZb"> <b><span style="font-weight:bold">From:</span></b> Shawn Debnath <<a href="mailto:shawn@debnath.net">shawn@debnath.net</a>><br> <b><span style="font-weight:bold">To:</span></b> Nirav Shah <<a href="mailto:niravishah@yahoo.com">niravishah@yahoo.com</a>>; "<a href="mailto:riak-users@lists.basho.com">riak-users@lists.basho.com</a>" <<a href="mailto:riak-users@lists.basho.com">riak-users@lists.basho.com</a>> <br> <b><span style="font-weight:bold">Sent:</span></b> Thursday, February 5, 2015 9:13 AM</div><span class=""><br> <b><span style="font-weight:bold">Subject:</span></b> Re: Riak Search Production Configuration<br> </span></font> </div><div><div class="h5"> <div><br><div><div>
<div>
<div>Hi Nirav,</div>
<div><br clear="none">
</div>
<div>About your last point. Just yesterday I started playing with Search 2.0 (solr) and riak. Basho did a good job at integrating the solr platform but docs are sometimes misleading. One thing I found out was the using the default schema provided by Basho,
 if you are using CRDTs, your fields are suffixed with _register, _counter, _set. This link (<a rel="nofollow" shape="rect">http://docs.basho.com/riak/latest/dev/search/search-data-types/</a>) has a good set of examples
 but best is to experiment. I ended up diving into the data dir of solar and grep’ed for parts of my field names to figure out what it actually was. When running queries, solr/riak will not let you know that fields are incorrect, it just doesn’t have any data
 for those so it returns no search results.</div>
<div><br clear="none">
</div>
<div>Good luck.</div>
<div><br clear="none">
</div>
<div>Shawn</div>
<div>
<div></div>
</div>
</div>
<div><br clear="none">
</div>
<div>PS. Be sure to have search=on in riak.conf :)</div>
<div><br clear="none">
</div>
<span>
</span><div><br><br></div><div><div>
<div>On 2/5/15, 7:34 AM, "Nirav Shah" <<a rel="nofollow" shape="rect">niravishah@yahoo.com</a>> wrote:</div>
</div>
<div><br clear="none">
</div>
<blockquote style="BORDER-LEFT:#b5c4df 5 solid;PADDING:0 0 0 5;MARGIN:0 0 0 5">
<div>
<div>
<div style="color:#000;background-color:#fff;font-family:HelveticaNeue,Helvetica Neue,Helvetica,Arial,Lucida Grande,sans-serif;font-size:16px">
<div dir="ltr">Hi All,</div>
<div dir="ltr">Just wanted to check what kind of configuration settings does everyone use in production clustered environment for Riak Search/AAE and if someone can share some experience over it? We currently have a 2g memory
 allocated to Solr and are currently just using the default parameters from riak.conf.  </div>
<div dir="ltr"><br clear="none">
</div>
<div dir="ltr">What we have seen so far is that there is data in RIAK but somehow, Solr/Riak search does not return it. I am trying to find out what can cause this and am i missing some kind of configuration settings. </div>
<div dir="ltr"><br clear="none">
</div>
<div dir="ltr"><br clear="none">
</div>
<div dir="ltr"><br clear="none">
</div>
<div dir="ltr">Any response would be appreciated.  </div>
<div dir="ltr"><br clear="none">
</div>
<div dir="ltr"><br clear="none">
</div>
<div dir="ltr">Regards,</div>
<div dir="ltr">Nirav</div>
</div>
</div>
</div>
</blockquote></div>

</div></div><br><br></div> </div></div></div> </div>  </div></div><br>_______________________________________________<br>
riak-users mailing list<br>
<a href="mailto:riak-users@lists.basho.com">riak-users@lists.basho.com</a><br>
<a href="http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com">http://lists.basho.com/mailman/listinfo/riak-users_lists.basho.com</a><br>
<br></blockquote></div><br></div>