<div dir="ltr"><div><div><div><div><div>Dear All,<br><br></div>I use Riak for my company's production, this is my environment:<br></div>- Server: cluster of 5 Riak nodes.<br></div><div>- Each node have the same hardware resource: c4.2xlarge amazon instance<br></div><div>- Riak version: 2.1.1<br></div>- Backend: Bitcask<br></div>- Search enabled via yokozuna<br></div>- Bucket type setting:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left:1px solid rgb(204,204,204);padding-left:1ex">young_vclock: 20<br>w: quorum<br>small_vclock: 50<br>rw: quorum<br>r: quorum<br>pw: 0<br>precommit: []<br>pr: 0<br>postcommit: []<br>old_vclock: 86400<br>notfound_ok: true<br>n_val: 3<br>linkfun: {modfun,riak_kv_wm_link_walker,mapreduce_linkfun}<br>last_write_wins: false<br>dw: quorum<br>dvv_enabled: true<br>chash_keyfun: {riak_core_util,chash_std_keyfun}<br>big_vclock: 50<br>basic_quorum: false<br>backend: <<"bitcask_mult">><br>allow_mult: true<br>datatype: map<br>active: true<br></blockquote><div><div><div><div><div><br></div><div>I have met some problems:<br></div><div>1. Create search index with error: "Can not create search index on all nodes". This error appear after 30 seconds timeout. I opened the index folder in /var/lib/riak/yz, I found that there are some folder without core.properties file. I don't know whether it is normal or not.<br><br></div><div>2. When I make a searching load test with Riak Benchmark tool with about 1000 Request Per second. I see about 5-10% error which relate to "Failed to search". But when I make a load test with Solr HTTP API, the throuput is about 2000 Request Per Second without any error. It may be the problem in Riak config. I hope someone can show me why this error happend<br><br><br></div><div>Thanks for any help.<br></div></div></div></div></div></div>